top of page
KimNote_ShowYourself20221022_highres-4844.jpg

Loopbaancoaching

Onze job is één van de belangrijkste factors voor hoe we ons leven ervaren. Wat we doen op de werkvloer, hoe die eruit ziet, wie we daar tegenkomen... het zijn heel bepalende factoren in ons algemeen welzijn. 

Onze loopbaan is al lang niet meer de statische 40 jaar bij dezelfde werkgever van vroeger. Doorheen ons leven evolueert ons werk mee met wie we zijn, wat we willen en wat we kunnen, en af en toe is het heel fijn om daar bewust tijd voor te maken, samen met een coach die je via oefeningen, gesprekken en evaluatietools kan begeleiden.

PXL_20220809_101941949.PORTRAIT.jpg

In loopbaancoaching kan je achterhalen hoe het zit met jouw carrière, en met jezelf op vlak van werk. Als werkende Vlaming, in loondienst of als zelfstandige, heb je om de 6 jaar recht op maximum 7 uur loopbaancoaching met loopbaancheques gesubsidieerd door de VDAB. Je koopt daarvoor één of tweeloopbaancheques aan bij de VDAB voor €45/stuk, die je bij een loopbaancoach kan gebruiken voor 4 uur (cheque 1) of 3 uur (cheque 2) loopbaancoaching.

customcolor_logo_customcolor_background.webp
Erkend loopbaancentrum Delavie

Voor loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB in onze praktijk in Sijsele zijn wij aangesloten bij het erkend loopbaancentrum Delavie.

Delavie voorziet een uitgebreide vorming voor loopbaancoaches, evenals de ruimte voor supervisie en nascholing op diverse vlakken.

Loopbaancheques van VDAB

Wil je weten of je recht hebt op loopbaancheques van de VDAB? Dat kan je makkelijk zien door in te loggen op de website van de VDAB en daar te kijken of het lukt om loopbaancheques te bestellen.

Sowieso dien je aan volgende voorwaarden te voldoen:

VDAB loopbaancheque logo.jpg
Je bent minimum 7 jaar actief op de arbeidsmarkt (hebt minimum 2.555 dagen gewerkt.)

Je hebt in de laatste 6 jaar geen loopbaancheque gebruikt (of slechts één, waarbij je nog recht houdt op de tweede.)

Je bent momenteel contractueel verbonden aan een werkgever (ook als je in opzeg bent of met ziekenverlof) of werkzaam als zelfstandige.

Je woont in Vlaanderen of Brussel.

Je volgt de loopbaanbegeleiding bij een loopbaancoach verbonden aan een erkend loopbaancentrum, zoals bij ons het geval is.

Wil je meer weten?

Neem contact op voor meer informatie, een concreet
voorstel of gewoon om eens af te toetsen.

+32 497 830 530

logo facebook
logo instagram

Sociale media

bottom of page