top of page
Beach

Samen voor een vrijere, meer bewuste
en liefdevolle wereld!

PXL_20220715_105041069_edited.png
show_yourself_home.png

Wie zijn wij?

Wij zijn Tom en Jorinde, partners in Show Yourself en in het leven. We wonen in Sijsele, soms in één huis, soms in twee huizen tegenover elkaar, soms met twee kinderen, soms met vijf kinderen en één weekend op twee ook met ons tweetjes. 

Ons verhaal is complex, vol onverwachte wendingen en steeds met nieuwe uitdagingen. Door de jaren heen hebben we ons steeds verder verdiept in persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnswerk en relaties.

Tom is al jaren trainer, facilitator en coach bij Walk Your Talk. Daarnaast is hij vader van drie kinderen en partner van Jorinde. Hij stampte als twintiger een IT-bedrijf uit de grond en stond jarenlang aan het hoofd daarvan. Tot hij na een cursus verbindende communicatie zijn carrière omgooide en zijn ware roeping vond: met mensen werken en meer verbinding brengen in de wereld. 

PXL_20220212_124438598._exported_1840_1644919400615.jpg
PXL_20220213_130611739_edited.jpg

Jorinde staat al haar hele leven voor groepen, van de eerste cursus die ze organiseerde op de middelbare school (Esperanto!) tot haar lesopdrachten in China, privélessen in de V.S. en jarenlang lesgeven in het volwassenonderwijs. Haar huishouden telt twee kinderen, haar twee ouders en haar partner. Communicatie is dus van groot belang.

Ondertussen schoolde ze zich bij in individuele coaching technieken, waarin haar gevoeligheid goed van pas komt. Ze houdt al jaren een Engelstalige blog bij op www.unscrewingmyself.com met de focus op bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en relaties. 

In onze relatie proberen we om steeds dichter bij elkaar te komen terwijl we onze eigen grenzen blijven bewaken. We willen samen een veilige ruimte creëren waarin we kwetsbaar kunnen zijn en onszelf helemaal kunnen tonen, in alle aspecten van ons mens-zijn. We ontdekken elkaar op nieuwe manieren en, in de relatie met de ander, ontdekken we ook telkens weer onszelf. Verbindende communicatie opende voor ons de deur naar een meer authentieke en open manier van communiceren en samenzijn. Daarnaast blijven we onze relatie voeden door actief op zoek te gaan naar inspiratie in andere opleidingen, stapels boeken en natuurlijk elkaar.

Verbindend communiceren heeft voor ons héél veel betekend, zowel in onze relatie als in ons leven. In het weekend voor koppels willen we deze inspiratie delen. Voel je dat je relatie een extra boost kan gebruiken? Wil je de band tussen jullie twee verdiepen? Groeien in openheid en verbinding met respect voor elkaars grenzen? Zijn er obstakels in de relatie waar je tegenaan blijft lopen? Of wil je elkaar gewoon op een open en liefdevolle manier verder verkennen? In de retreat leggen we de focus op een open communicatie en de emotionele veiligheid die hiervoor noodzakelijk is. Met oefeningen die je als koppel, in je eigen veilige cocon, kan uitproberen en met Tom en Jorinde die jullie ten alle tijden op een zachte en respectvolle manier ondersteunen.

bottom of page