top of page
Een man en vrouw zoenen

Relatiebegeleiding

Elk koppel komt voor uitdagingen te staan in de relatie.

We nemen ieder onze eigen overtuigingen, aangeleerde reacties en karakter mee,

en dat is prachtig. Wanneer het echter vastloopt in een relatie,

of wanneer de verbinding zoek is, kan het helpen om samen stil te staan bij wie jullie zijn, waar de relatie staat en waar jullie naar toe willen.

Voor wie?

Of je nu net samen bent, op punt staat om te trouwen of al 20 jaar samenwoont, je kan op elk moment in je relatie plots met vragen zitten en niet goed weten hoe het verder moet. Soms is de aanleiding een crisis, zoals een ontslag of een verbouwing die scheef loopt, soms is het een verhaal van jaren ver dat nu echt wel vraagt. om verteld te worden.

Om begeleid te worden dienen alle partijen akkoord te gaan met de begeleiding. We begeleiden alle relatievormen waarin de partners zich willen inzetten om elkaar beter te begrijpen en op een dieper niveau te verbinden.

Couple in a hammock

Hoe gaan we te werk?

Tom en Jorinde nemen een selfie op wandeling

Onze relatiebegeleiding is een relatietherapie uitgebreid met alle tools die wij in de loop der jaren verzameld hebben. Zo laten we ons inspireren door de opleiding van The Gottman Institute en de inzichten van Esther Perel. We gebruiken opstellingswerk, verbindende communicatie en inzicht in 'The Four Horsemen' (cfr. John Gottman) om de patronen in relaties duidelijk te maken, de sterke punten van de relatie eruit te lichten en samen te kijken hoe we de uitdagingen het beste aanpakken.

Relatiebegeleiding bestaat steeds uit een intakegesprek van 2 uur, met daaropvolgend een aantal sessies van 1,5u en opdrachten die je als koppel meeneemt om samen mee aan de slag te gaan. Standaard begeleid één persoon de sessies, maar naar wens kunnen ook sessies ingepland worden die wij begeleiden als koppel. 

Wil je graag meer concrete informatie of wil je eens aftoetsen of relatiebegeleiding iets voor jullie is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Tarieven voor relatiebegeleiding

Intake sessie (2u): €150
 

Vervolgsessies (1,5u): €110

Eventuele persoonlijke sessies: €75/uur, of €40/half uur.

Same Sex Couple

Je kan nu eenvoudig een afspraak boeken voor een sessie koppelbegeleiding via de knop hieronder waarmee je bij ons online boekingssysteem terechtkomt. 

Wil je meer weten?

Neem contact op voor meer informatie, een concreet
voorstel of gewoon om eens af te toetsen.

+32 497 830 530

facebook logo
instagram logo

Sociale media

bottom of page