site_main_background.jpg

Over Jorinde en Tom

show_yourself_home.png

Tom Cornille is al jaren trainer, facilitator en coach bij Walk Your Talk. Daarnaast is hij vader van drie kinderen en partner van Jorinde. Ook zij heeft twee kinderen. Naast de zorg voor haar kindjes geeft ze les aan volwassenen en schrijft ze een blog waarin persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plaats inneemt. Ze volgden verschillende cursussen, opleidingen en retraites waaronder NLP, Art of Facilitation en een International Intensive Training NVC. Samen gaan Jorinde en Tom voor een bewustere, vrijere en meer liefdevolle wereld. Ze delen de passie voor persoonlijke groei, verbindende communicatie en… elkaar!

Samen voor een vrijere, meer bewuste en liefdevolle wereld!

“In onze relatie proberen we om steeds dichter bij elkaar te komen terwijl we onze eigen grenzen blijven bewaken. We willen samen een veilige ruimte creëren waarin we kwetsbaar kunnen zijn en onszelf helemaal kunnen tonen, in alle aspecten van ons mens-zijn. We ontdekken elkaar op nieuwe manieren en, in de relatie met de ander, ontdekken we ook telkens weer onszelf. Verbindende communicatie opende voor ons de deur naar een meer authentieke en open manier van communiceren en samenzijn. Daarnaast blijven we onze relatie voeden door actief op zoek te gaan naar inspiratie in andere opleidingen, stapels boeken en natuurlijk elkaar.

Verbindend communiceren heeft voor ons héél veel betekend, zowel in onze relatie als in ons leven. In het weekend voor koppels willen we deze inspiratie delen. Voel je dat je relatie een extra boost kan gebruiken? Wil je de band tussen jullie twee verdiepen? Groeien in openheid en verbinding met respect voor elkaars grenzen? Zijn er obstakels in de relatie waar je tegenaan blijft lopen? Of wil je elkaar gewoon op een open en liefdevolle manier verder verkennen? In de retreat leggen we de focus op een open communicatie en de emotionele veiligheid die hiervoor noodzakelijk is. Met oefeningen die je als koppel, in je eigen veilige cocon, kan uitproberen en met Tom en Jorinde die jullie ten alle tijden op een zachte en respectvolle manier ondersteunen.

Contacteer ons

Dank voor je boodschap!